Menu

instagram2  facebook

Manja Herrebrugh boven de bank

statief

Een tijdje geleden startte ik een instagram account. Omdat ik het leuk vind om te zien wat mensen van mijn foto’s vinden en het goed bij mijn net opgerichte blog www.outdoorbymanja.nl past. Toen kreeg ik ineens een berichtje van Sanne en Edo: of ze ‘dat sneeuwlandschap met die mooie kleuren en die bergen’ op groot formaat konden kopen voor aan de muur. Nou, dat leek me superleuk. Ik ben met Sanne koffie gaan drinken om te horen wat ze graag wilden (formaat, wat voor lijst, passe partout of niet, etc). Toen ben ik gaan kijken welk papier ik het mooist vond en op jacht gegaan naar een mooie lijst met passe partout en museumglas. En ik moet zeggen, toen ik het geheel ophaalde bij de lijstenmaker was ik erg onder de indruk. Ik had mijn foto ook nog nooit zo mooi gepresenteerd gezien. Sanne en Edo hebben hem niet lang na de gemaakte foto op de bank opgehangen. Toen kreeg ik een berichtje: ‘We hadden nog een haakje, YESS! Meteen opgehangen. We zitten er de hele tijd naar te kijken en we zijn zo blij dat we niet meteen zomaar iets hebben gekocht om de muur op te vullen - nu hebben we iets waar we heel blij van worden, iedere keer weer’. Kijk, en daar werd ik weer heel blij van. Want daar zijn foto’s voor bedoeld.. niet voor een digitaal mapje op je computer.

image001

Fotoschool Statief

Van den Boschstraat 2a

3531 GL Utrecht

brief@statief.nl

Opgericht op 5 september 1984

Statief op Facebook

Statief op Instagram

Privacyverklaring

Bankgegevens

ING 
NL19INGB0001854124
t.n.v. Stichting Statief
Utrecht

Foto verantwoording

© Alle foto’s zijn gemaakt door studenten en fotografen van Fotoschool Statief

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Wil je het laatste fotografische nieuws ook niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:
Naam *
Please type your full name.
E-mail *
Invalid email address.
Ik wil me *
Ongeldige invoer