Menu

instagram2  facebook

Expositie: Holland op z’n mooist

mve 20150507 26225 web640

Houten - Van 1 september tot 1 december 2015 exposeert Marijke van Eijkeren in Cultuurhuis Schoneveld met haar natuur- en landschapsfoto’s.

De schoonheid van het alledaagse, dat lieten de schilders van de Haagse school zien: Holland op z’n mooist. Het vlakke land van Nederland met dat mooie Hollandse licht en die prachtige wolkenluchten was voor hen een bron van inspiratie. De wereld is veranderd, maar het mooie licht en die prachtige wolkenluchten zijn nog altijd typisch Nederlands. Marijke van Eijkeren laat met haar serie foto’s ‘Holland op z’n mooist’ zien dat, wat dat betreft, de tijd heeft stil gestaan.

Marijke volgde de opleiding voor vakfotograaf bij fotoschool Statief in Utrecht met als specialisatie landschapsfotografie. Met haar foto’s laat zij de schoonheid van de natuur dicht bij huis zien. Van haar hand verscheen het boekje ‘Houten: het landschap’.

De expositie is tot december te bezichtigen op Ma t/m vrij van 9.00—17.00 uur en zaterdag van 9.30—11.30 uur in Cultuurhuis Schoneveld, Zonnenhout 36, 3991 MX Houten. Kijk voor meer informatie op www.nederlandhetlandschap.nl.

Fotoschool Statief

Van den Boschstraat 2a

3531 GL Utrecht

brief@statief.nl

Opgericht op 5 september 1984

Statief op Facebook

Statief op Instagram

Privacyverklaring

Bankgegevens

ING 
NL19INGB0001854124
t.n.v. Stichting Statief
Utrecht

Foto verantwoording

© Alle foto’s zijn gemaakt door studenten en fotografen van Fotoschool Statief

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Wil je het laatste fotografische nieuws ook niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:
Naam *
Please type your full name.
E-mail *
Invalid email address.
Ik wil me *
Ongeldige invoer