Menu

instagram2  facebook

Pop up store Tilburg

marleen swaans

Van 24 april tot eind juni mag Marleen Swaans participeren in Pop up store Tilburg. Pop up store Tilburg is een initiatief van creatieve ondernemers. Op steeds wisselende lokaties in Tilburg en met een steeds wisselend assortiment worden er winkeltjes in leegstaande panden in de Tilburgse binnenstad opgezet. Het achterliggende idee: "Koop het van de makers".

Deze keer hebben ze een mooi groot industrieel pand in de Emmapassage toegewezen gekregen. Op deze schitterende locatie mag Marleen Swaans haar werk exposeren en verkopen. Ze heeft speciaal voor deze gelegenheid een aantal van haar meest recente foto's extra groot laten afdrukken op dibond panelen van 1 bij 1,5 meter. Het zijn foto's van de wereldkampioenschappen boksen in Carrè. Maar ze heeft ook portretfoto's af laten drukken, zowel stoere als zachte portretten. Het ziet er spectaculair uit! Verder heeft ze fotoblox laten maken, van haar mooiste foto's van de afgelopen twee jaar. Onder andere van Statiefreizen naar Marokko en Rome.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Op donderdag en zaterdag is ze vaak zelf aanwezig. Het is gezellig als je haar even laat weten als je komt. Zie ook www.marleenswaans.nl.

Adres: Emmapassage 3-5-7 Tilburg

Openingstijden:

Woensdag 11.00 – 18.00 uur

Donderdag 11.00 – 21.00 uur

Vrijdag 11.00 – 18.00 uur

Fotoschool Statief

Van den Boschstraat 2a

3531 GL Utrecht

brief@statief.nl

Opgericht op 5 september 1984

Statief op Facebook

Statief op Instagram

Privacyverklaring

Bankgegevens

ING 
NL19INGB0001854124
t.n.v. Stichting Statief
Utrecht

Foto verantwoording

© Alle foto’s zijn gemaakt door studenten en fotografen van Fotoschool Statief

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Wil je het laatste fotografische nieuws ook niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:
Naam *
Please type your full name.
E-mail *
Invalid email address.
Ik wil me *
Ongeldige invoer