Skip to main content

Kristel ter Beek op Foto Festival Naarden

Kristel ter Beek, in 2019 afgestudeerd aan Statief, is een van de fotografen wiens werk te zien is tijdens Foto Festival Naarden. Foto’s uit haar doorlopende serie VOID zijn te zien in Bastion Nieuw-Molen. Wil je meer weten over haar werk of heb je vragen over bijvoorbeeld exposeren? Als ze kan springt ze op de fiets voor een ontmoeting op de locatie. Je mag haar altijd appen of mailen.

Sinds 1989 wordt tweejaarlijks het FotoFestival Naarden georganiseerd, één van de belangrijkste fotofestivals van Nederland. Toonaangevend, hoge kwaliteit en prikkelend zijn sleutelwoorden die het FotoFestival Naarden kenmerken. De context van de historische vestingstad Naarden met tentoonstellingen in de kazematten en de rijke groene omgeving van Gooise Meren geven extra betekenis aan de foto’s – een dimensie die maakt dat je een bezoek aan het festival niet snel vergeet.

De editie FFN 2021 vindt plaats van zaterdag 3 juli tot en met zondag 29 augustus 2021. Het thema voor deze editie is: The Art of Living, een fotografische viering van het leven. Hoe gaan mensen om met het leven in de samenleving, in hun bubbel of als individu? Hoe vieren zij het leven in goede tijden en hoe beleven ze het leven in minder goede tijden? Curatoren dit jaar zijn: Feiko Koster, Guinevere Ras, Lotte van Es, Madé van Krimpen. Kenneth Stamp is curator voor participatieproject Celebrate the Dutch Landscape.

Openingstijden: di t/m zo van 10:30 – 17:00
Tickets en meer info over de deelnemende fotografen vind je op www.fotofestivalnaarden.nl 

Poster Foto Festival Naarden