Skip to main content

Salon033 en Amersfoortse fotoclubs in Rietveldpaviljoen  

Salon033

Fotograaf Rene Dissel en audiovisueel kunstenaar Victor Dissel onderzoeken de verbinding tussen mens en zijn omgeving en noemen het photomorphose. Heleen van Tilburg transformeert de reële wereld tot abstracte kunst en roept op om met je ogen te dwalen. Gerda Kalmann richt de blik op wereldwijde en intense, diepgewortelde devotie die misschien wel sterker is dan het gezonde verstand. Fotograaf Fred Oosterhuis, bouwkunde student David de Vries en visueel verhalenverteller Watze D. de Haan  nemen je mee langs strakke bouwplaatsen, verstilde grachten, architectuur toen en nu. Op 1 augustus ben ik ’s middags zelf aanwezig in het kader van een “Meet & Greet” . Ik zou erg leuk vinden om je dan te ontmoeten.

Amersfoortse fotoclubs

De expositie van de Amersfoortse fotoclubs toont een selectie van foto’s gemaakt door de leden van vijf Amersfoortse fotoclubs: Fotokring Eemland, ZoneV, Fotogroep deeez, Keistad Fotocollectief  en Fotoclub Keistad openbaar. 

Reserveren

Vanwege coronamaatregelen kun je het Rietveldpaviljoen alleen met een reservering bezoeken. Reserveren kun je hier doen:

www.033fotostad.com/reserveren/ 

02 20200721 amersfoort hogekwartier architectuurfotografie 015

06 20210327 leusden afas schemering 022 frag def