Menu

Opleiding Fotografie - Basisjaar

Het basisjaar van de opleiding bij Statief is voor iedereen die beter wil gaan fotograferen, of dit nu uit liefhebberij is of met de bedoeling op termijn vakfotograaf te worden. In het basisjaar komen alle facetten van de fotografie aan bod. Door de gerichte oefeningen wordt iedereen een betere fotograaf. Een afgerond basisjaar geeft de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de werkgroepen van Statief. Maar wie meer uit z'n fotografie wil halen, vervolgt de opleiding met jaar 2. 

HER – EXAMEN, zaterdag 26 augustus 2017.

Het fotowerk inleveren op zaterdag 26 augustus om 09.00 uur precies.

Inhoud basisjaar

Het basisjaar bestaat uit 18 lessen verdeeld over 3 blokken. Elk blok bestaat uit verschillende lesavonden, die om de twee weken plaatsvinden. In de lessen worden de opdrachten toegelicht, gemaakte foto's besproken, de theorie verhelderd, de camera uitgelegd en technieken besproken. Ook wordt er geoefend met fotograferen om de camera beter te leren kennen en om de juiste vaardigheden aan te leren.

Tijdens het eerste jaar zijn er ook 3 reportagedagen (meestal op een zaterdag). Met alle studenten uit het basisjaar gaan we aan de hand van een bepaalde opdracht op reportage. Iedereen levert een eigen serie van die dag in. Fotoschool Statief

Van den Boschstraat 2a

3531 GL Utrecht

brief@statief.nl

Opgericht op 5 september 1984

Statief op Facebook

Bankgegevens

ING 
NL19INGB0001854124
t.n.v. Stichting Statief
Utrecht

Foto verantwoording

© Alle foto’s zijn gemaakt door studenten en fotografen van Fotoschool Statief

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Wil je het laatste fotografische nieuws ook niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:
Naam *
Please type your full name.
E-mail *
Invalid email address.
Ik wil me *
Ongeldige invoer