Menu

Opleiding Fotografie - Jaar 2

Het tweede lesjaar is een logisch vervolg op het basisjaar van de fotografieopleiding bij Statief. Als je ambitie hebt om beroepsfotograaf te worden of als je als gevorderde amateur intensief bezig wil zijn met fotografie dan is dit 2de jaar heel leerzaam. Je orienteert je op diverse vakgebieden binnen de fotografie en je doet veel ervaring op. Alle opdrachten in de drie blokken van het 2de jaar worden ondersteund met een professionele praktijkdag. Dat zijn vaak masterclasses van vakfotografen in hun studio of op locatie onder begeleiding van bijvoorbeeld een externe landschap- of architectuurfotograaf. 

HER – EXAMEN, zaterdag 26 augustus 2017.

Het fotowerk inleveren op zaterdag 26 augustus om 09.00 uur precies.

Inhoud van jaar 2

Wordt: Het 2e jaar bestaat uit drie blokken, waarin je werkt aan eigen projecten, aan inhoud, verhalen, presentatie, sfeer, eigen stijl en persoonlijke fotografie. terwijl je daarnaast complexe technische schoolopdrachten uitvoert. Elk blok wordt afgesloten met een presentatie van jouw eigen project. De schoolopdrachten lever je in en die worden tegelijkertijd met jouw project door de vakjury beoordeeld.

Het gehele jaar wordt afgesloten met een examen.

Mocht je al werken als fotograaf (geheel of gedeeltelijk) dan is er ook begeleiding vanuit Statief voor de zakelijke kant zoals acquisitie, verkoop van foto's, starten van een eigen bedrijf, het maken van offertes, het zoeken van jouw specialiteit, jouw terrein om in uit te blinken als fotograaf. 

Het 2de jaar is een serieuze verdieping van alle facetten die je in het eerste jaar hebt geleerd. Je kan veel van je creativiteit kwijt en je werkt aan een eigen handtekening. Het is heel leuk om te zien hoe hard je in twee jaar tijd kan groeien als fotograaf. Echt iedereen wordt beter!

Fotoschool Statief

Van den Boschstraat 2a

3531 GL Utrecht

brief@statief.nl

Opgericht op 5 september 1984

Statief op Facebook

Bankgegevens

ING 
NL19INGB0001854124
t.n.v. Stichting Statief
Utrecht

Foto verantwoording

© Alle foto’s zijn gemaakt door studenten en fotografen van Fotoschool Statief

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Wil je het laatste fotografische nieuws ook niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:
Naam *
Please type your full name.
E-mail *
Invalid email address.
Ik wil me *
Ongeldige invoer